Java promovuese e e-Librit: Shkarko e-librin falas @ Amazon Kindle Store

Të dashur lexues,

Për informatën tuaj, është java promovuese e e-Librit “Siguria e Rrjeteve Kompjuterike: Teknikat dhe Teknologjitë” në Amazon.com, andaj në qoftë se posedoni pajisje Kindle apo aplikacionin Kindle në telefonin e mençur (platformat IOS, Android dhe Windows Phone), tabletin ose kompjuterin tuaj mund ta shkarkoni falas e-Librin nga Amazon Kindle Store.

Cover Page

Lexim të këndshëm.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.