Shkarko falas e-Librin: Siguria e Rrjeteve Kompjuterike

Të dashur lexues,

Për informatën tuaj, Amazon Inc. përmes e-Postës më njoftoi se e ka larguar përkohësisht nga shitorja e tyre Amazon Kindle Store e-Librin “Siguria e Rrjeteve Kompjuterike: Teknikat dhe Teknologjitë” me arsyetimin se gjuha Shqipe nuk është në listën e gjuhëve të cilat aktualisht përkrahen nga Kindle. Gjithnjë sipas Amazon Inc., po punohet që së shpejti edhe gjuha Shqipe të shtohet në mesin e gjuhëve që përkrahen nga Kindle.

Pavarësisht, të gjithë të interesuarit mund ta shkarkojnë e-Librin “Siguria e Rrjeteve Kompjuterike: Teknikat dhe Teknologjitë” nga lidhja në vijim:

Cover Page

Siguria e Rrjeteve Kompjuterike nga Bekim Dauti (Shkurt 2015)

Faleminderit paraprakisht për mirëkuptimin tuaj!

Lexim të këndshëm.

paqe dhe shëndet,

Bekim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.