Kategoria: Guest’s Posts (Postimet e Mysafirit)

Të dashur lexues,

Ju faleminderit për konsideratën dhe kohën tuaj për të vizituar dhe lexuar blogun tim dhe tuajin!

Andaj, duke pas në konsideratë fjalën e urtë: “çdo gjë kur ndahet zvogëlohet, përveç diturisë e cila kur ndahet shtohet” kam ndarë për ju hapësirën postimet e mysafirit. Kështu, në qoftë se merreni me shkrime dhe posedoni artikuj nga fusha e teknologjisë së informatikës dhe dëshroni që ti ndani ato me mua dhe lexuesit e blogut atëherë ju ftoj që ti postoni. Atëherë mos hezitoni, më dërgoni artikullin tuaj në e-Postën:

BekimDauti@BekimDauti.com

Dhashtë Zoti, me shumë kënaqësi do ta postoj artikullin tuaj në blog ashtu që përmes informimit dhe ndarjes së diturisë së bashku të kontribuojm në ngritjen e njohurive profesionale në shoqërinë tonë.

Ju faleminderit paraprakisht për konsideratën dhe kontributin tuaj!

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.