Anketë: Cilin sistem operativ e përdorni në kompjuterin tuaj personal?

Njohuritë për sistemet kompjuterike, kurreshtja profesionale dhe mirëqenia sociale mund të jenë disa nga faktorët të cilët kanë bërë të mundshëm që edhe në mesin e përdoruesve të kompjuterit personal në shoqërinë tonë të ketë shumëllojshmëri të sistemeve operative. Pa dashur për ti bërë reklamë njërit apo tjetrit sistem operativ, pa dashur për të risjellë diskutimet e shumta se cili sistem operativ është më i mirë Windows apo Linux apo OS X; thjeshtë për të parë se cilin sistem operativ apo sisteme operative e përdorin përdoruesit e kompjuterit personal (tablet, laptop dhe desktop) në shoqërinë tonë, gjeni në vijim anketën:

Faleminderit paraprakisht për kohë dhe konsideratë!

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.