Fotografia e Javës: Liqeni i Badovcit

Liqeni i Badovcit
Liqeni i Badovcit

Liqeni artificial i Badovcit gjendet 13km prej Prishtinës në magjistralën Prishtinë – Gjilan. Ky liqen mbushet me ujë nga lumi Graçanska. Ky liqen furnizon një pjesë të madhe të komunës së Prishtinës me ujë, mirëpo gjithashtu vizitohet shpesh nga peshkatarët. Gjatë sezonit veror, liqeni i Badovcit bëhet vend pushimi për qytetarë nga anë të ndryshme të Kosovës. (Ferma Ime)

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s