Fotografia e javës: Peshqit Koi

Peshqit Koi
Peshqit Koi

Koi ose më saktësisht nishikigoi janë lloj i peshkut (krap) të varieteteve zbukuruese që mbahen për qëllime dekorative në pellgje koi në natyrë apo kopshtet e ujit. Koi janë lëshuar rastësisht ose qëllimisht në natyrë në çdo kontinent përveç Antarktikut. Ata shpejt kthehen në ngjyrim natyror të krapit të rëndomtë brenda disa brezave. (Wikipedia)

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s