2 Comments »

  1. Pershendetje Bekimi, fillimisht ju uroj dhe ju pergezoj per artikullin qe keni shkruar, pershtypjet e mia te para per Windows 10 jane shume te mira, mendoj qe disa leshime qe kane qene prezente tek sistemet operative Windows 8 dhe 8.1 tashme nuk ekzistojne, Windows 10 me plote kuptimin e fjales eshte sistemi operatv i duhuri dhe me i miri nga Microsoft.

    Liked by 1 person

    • Përshëndetje Miloti, faleminderit! Më vjen mirë që procesi i përmirësimit të sistemit operativ ju ka ecur mirë si edhe që ndjeheni komod si me ndërfaqësin e po ashtu edhe me funksionalitetin dhe përformancën e Windows 10. Kur jemi tek Windows 10, duke pas parasysh pohimin e Microsoft se ky sistem operativ është sistem operativ i bazuar në shërbim, atëherë Microsoft përmes Windows 10 do të përpiqet të tejkalon lëshimet eventuale në versionet paraprake të sistemeve operative.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.