Fotografia e Javës: Agim mbi det

Agim mbi det
Agim mbi det

Agimi mbi det është një bukurit natyrore që ndodh çdo ditë në viset bregdetare. Dielli vezullues dhe me ngjyrë të bardh, si edhe shtegu i krijuar nga drita e diellit mbi sipërfaqe të detit janë karakteristikë mbreslënëse e kësaj bukurie natyrore. Ndaj nëse e lexoni këtë postim nga pushimet tuaja bregdetare, përpiquni që ta përjetoni një bukuri të këtillë natyrore. Sipas mundësisë edhe ta fotografoni dhe ta postoni në këtë blog në formë të komentit.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.