Fotografia e Javës: Shalqiri

Shalqiri
Shalqiri

Shalqiri i ëmbël, i lëngshën dhe i shijshëm i përket llojit të frutave që preferohen gjatë verës. Ngjyra e tij e kuqe dhe shija freskuese e bëjnë simbol të frutave verore por ajo për çka nuk jeni të vetëdijshëm është që ky frut çudibërës ka veprim të shkëlqyeshëm për shëndetin tuaj. (Ferma ime)

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.