Fotografia e Javës: Grenza

Grenza
Grenza

Grenza është insekt që arrinë madhësi deri në 5.5 cm në gjatësi. Grenzat kryesisht gjenden në hemisferën veriore. Lloji i grenzit të Evropës është lloji më i përhapur dhe më i njohur. Grenzat kryesisht ushqehen me nektar dhe sheqerna. (Wikipedia.org)

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.