Uebi i Javës: Platforma Digjitale ECDL

ECDLIPKO Institute ka zhvilluar një platformë digjitale edukative e cila harton dhe pasqyron patentën Evropiane të punës me kompjuter (ECDL). Duke ofruar trajnim efikas në teknologjinë informative, platrforma digjitale ECDL u mundëson fillestarëve të mësojnë shpejtë për elementet themelore të pakove softuerike siç është pakoja e microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Internet),

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements
web

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s