Pyetje: Windows Server 2012

Pyetja nr. 8

I dashuri lexues, përdorë fushën për koment për të dhënë përgjigen tuaj.

Faleminderit paraprakisht për përgjigjen tuaj!

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s