Uebi i Javës: D-Link DIR-655 Emulator Selector

D-Link

Setup Wizard

If you are new to networking and have never configured a router before, click on Setup Wizard and the router will guide you through a few simple steps to get your network up and running.

Manual Configure

If you consider yourself an advanced user and have configured a router before, click Manual Configure to input all the settings manually.

Shënim: Konfigurimi i pajisjes D-Link DIR-655 është një emulator i mirë për të mësuar hapat e konfigurimit të një Nyjëze të Qasjes pa Tela (WAP). Për të nisur konfigurimin mjafton të klikoni tek butoni Login (pa fjalëkalim).

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s