Trajnime profesionale të TIK për bizneset

Trajnime profesionale të TIK

Për të gjitha bizneset që parapëlqejnë të trajnojnë stafin e tyre në mjedisin e tyre punonjës, në cilësinë e instruktorit dhe të trajnerit të certifikuar ofroj trajnime profesionale të teknologjisë së informacionit dhe të komunikimit (TIK) nga vendorët dhe programet e trajnimeve si:

  • Microsoft
  • Cisco
  • CompTIA
  • MOS dhe
  • ECDL

Mund të realizojmë marrëveshje bashkëpunimi profesional me çmim reciprokisht të pranueshëm.

Faleminderit paraprakisht për interesimin tuaj!

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s