Mysafir në emisionin PC Zone

PC Zone

Pjesëmarrje në emisionin për teknologji të informacionit dhe të komunikimit (TIK) PC Zone në ALSAT M. Faleminderit stafit të emisionit PC Zone dhe stafit të TV ALSAT M!

Shënim: Intervista është realizuar në vitin 2008.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s