Vizita e TechUpdate në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim (QTZh)

TechUpdate

Vizitë e emisionit për teknologji informative dhe komunikim (TIK) TechUpdate në Qendrën për Trajnim dhe Zhvillim (QTZh) të Telekomit të Kosovës. Faleminderit stafit të emisionit TechUpdate dhe stafit të TV Klan Kosova!

Shënim: Intervista është realizuar në vitin 2010.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.