Pjesmarrje në kuizin e diturisë Kush do të bëhet milioner? (pjesa e parë)

Kush do të bëhet milioner

Pjesëmarrje në kuizin e mirënjohur të diturisë Kush do të bëhet milioner? i transmetuar në televizionet ALSAT M dhe Klan. Faleminderit stafit të kuizit Kush do të bëhet milioner?!

Shënim: Pjesëmarrja është realizuar në vitin 2011.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s