SharePoint Server 2016: Si ta instaloni?

Instalimi i SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server është një platformë e bazuar në ueb, përmes së cilit bizneset e vogla, të mesme dhe korporatat mund ti vendosin, ruajn, organizojnë, ndajnë dhe ti qasin të dhënat e tyre në rrjetet e tyre kompjuterike. Kështu, Microsoft SharePoint Server 2016 IT Preview është një përpjekje e Microsoft për ta avancuar akoma më shumë këtë aplikacion apo platformë të uebit kur bëhet fjalë për shërbimet e rrjetit në re (në Ang. cloud). Andaj, përmes video prezantimit në vijim do të keni mundësinë të mësoni metodologjinë e instalimit të SharePoint Server 2016.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.