Windows Server: Shkarko falas e-Librat nga Microsoft Press

Librat elektronikë (e-Librat) të Microsoft Press ofrohen në dispozicion në formatet si PDF, EPUB dhe Mobi për Kindle. Gjej më shumë e-Libra dhe libra për trajnim në The Microsoft Press Store.

  1. Introducing Windows Server 2016 Technical Preview

Windows Server 2016

Merrni një vlerësimi hyrës për Windows Server 2016 të shkruar nga ekspertët. Bazuar në Vëzhgimin Teknik 4, autori John McCabe dhe ekipi i Windows Server kanë përmbledhur karakteristikat dhe tiparet e reja me njohuri praktike se si Windows Server 2016 mund të përmbush nevojat e biznesit tuaj.

2. Introducing Windows Server 2012 R2 Technical Overview

Windows Server 2012 R2

Ky libër ka për qëllim që të ofroj një pasqyrë të karakteristikave dhe përmirësimeve të reja të paraqitura në Windows Server 2012 R2. Përmbajtja e këtij libri është e bërë për administratorët e sistemeve dhe profesionistët e TI-së të cilët merren me instalim, administrim dhe menaxhim të Windows Server në mjediset e tyre të punës.

 

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.