A-Tech: HP ELITE X3 – gjenerata e ardhshme e kompjuterëve

HP-Elite

Edhe pse në pamje të parë  është një telefon, HP beson se do të ketë  performance të lartë dhe përfitimet  me Continuum  do të jenë kombinim perfekt  për konsumatorët.

Windows 10 Mobile bashkëngjitet  me Snaprdagon 820, 4 GB RAM, 64 ROM, 6-inç AMOLED  me ekran me një rezolucion 1440 × 2560 pixel, i mbuluar me brezin e katërt të  Gorilla Glass e gjeneratës së katërt dhe IP67 dhe premtimet e mbrojtjes tashmë janë që në fillim. I bashkëngjitim  dyfishin  SIM 4150 mAh bateri që mund të karikohet  pa tela  ose nëpërmjet një USB kabllo te modelit Type-C. HP Elite x3 është i mjaft  i fuqishëm  për të qenë kompjuteri kryesor, e gjithë është e mundur  bazuar në softuerin W10 Mobile.

Telefoni përveç mbrojtjes fizike, është i  sigurt dhe ndërhyrje t ë programeve. Është  aplikuar cryptography  FIPS 140-2 si dhe TPM 2.0 mbrojtja e restaurimit t cryptography firmware, etj

Altoparlanti i përparmë është Bang & Olufsen, për përvojën shumë të shëndoshë, kamerat janë nga 16:08 MPX.

Shënim:

Artikulli është publikuar në portalin A-Tech më 29 Prill 2016. Është ri publikuar në këtë blog me të drejtën paraprake të A-Tech.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.