KosICT 2016: Të flasim për ndërmarrësinë!

Kam humbur më shumë se 9000 gjuajtje në karrierën time. Kam humbur pothuajse 300 lojëra. 26 herë më është besuar gjuajtja e fitores së lojës por e kam humbur. Kam dështuar pareshtur dhe kjo është arsyeja pse unë kam pas sukses.” Michael Jordan

wp_20161028_15_21_38_pro

Më 28 dhe 29 Tetor 2016, në Prishtinë po mbahet KosICT 2016. Kjo ngjarje teknologjike, ka grumbulluar në një vend ideatorët, ndërmarrësit e rinjë, dhe investitorët. Në këtë edicion të pestë (5-të) të KosICT po merr pjesë numër i konsiderueshëm i pjesëmarrësve të cilët po njihen me mënyrat e jetësimit të idesë, sfidat e një ndërmarrësi, si dhe gjetja e fondeve të nevojshme nga investitorët. Agjenda e KosICT 2016 është e ngjeshur ndaj po organizohet në formatin si në vijim:

wp_20161028_15_21_18_pro

Lista e folësve të edicionit të 5-të të KosICT 2016 është relativisht e numërt. Kryesisht përbëhet nga ndërmarrës të suksesshëm dhe investitorë të interesuar.

Panel diskutimi:

wp_20161028_14_19_11_pro

Prezantim:

wp_20161028_15_10_57_pro

Gjithashtu, në edicionin e 5-të të KosICT në formatin e Startup Fair po marrin pjesë edhe ndërmarrjet e sapo nisura. Andaj, pjesëmarrësit në KosICT 2016 krahas faktit se do të kenë rastin të njihen me produktet dhe shërbimet aktuale të ndërmarrjeve në fjalë, gjithashtu do të njoftohen edhe me mënyrat sesi këto ndërmarrje të sapo nisura kanë nisur aventurat e tyre në afarizmin lokal dhe atë global si edhe me sfidat që ballafaqohet një ndërmarrje nismëtare.

wp_20161028_12_34_07_pro

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog | e-Books @Amazon Kindle Store

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.