Mysafir në emisionin “Pak më shumë (teknologji/shkencë)”

pak-me-shume

Pjesëmarrje në emisionin për teknologji dhe shkencë “Pak më shumë” në Televizionin e Maqedonisë TVM2 ku për temë diskutimi ishte Rrjeti Global (Interneti). Faleminderit stafit të emisionit “Pak më shumë” dhe stafit të TVM2!

Shënim: Intervista është realizuar në vitin 2016.

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog | e-Books @Amazon Kindle Store

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.