e-Kursi: Rrrjeti Global (Interneti)

figure16

Disa e quajnë rrjetë e rrjeteve kompjuterike, e disa të tjerë rrjeti më i madhe global i informacionit dhe komunikimit. Pavarësisht, është Interneti ky rrjet i merimangës që ka mbuluar globin dhe ka prekur çdo sferë të jetës së individit dhe të bizneseve. Në vijim, me anë të video-prezantimeve do të njihemi për së afërmi me veçoritë e Internetit.

Çfarë është rrjeti global?

Infrastruktura e Internetit

A ka Interneti pronar?

Cili është trafiku në Internet?

Komunikimi në LAN

Qasja dhe shërbimet në Internet

Rrugët e Internetit

Shkarkimi dhe ngarkimi i të dhënave nga/në Internet

Ndikimi i Teknologjisë

Shpresoj që ky postim të jetë informues për ju të dashur lexues.

paqe dhe shëndet,

Bekimi

Bekim Dauti’s Blog | Bekim Dauti’s Vlog | e-Books @Amazon Kindle Store

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.