A dëshironi të mësoni Windows Server 2016?

Ky trajnim me Bekim Dauti mbulon teknologjinë e Windows Server 2016, duke përfshirë tema të tilla si instalimi i Windows Server 2016, directory services në Windows Server 2016, shtimi i roleve në Windows Server 2016, teknologjitë për ruajtjen e të dhënave, mirëmbajtja e Windows Server 2016 si dhe zgjidhja e problemeve të Windows Server 2016.

Nëse dëshironi që profesionalisht të merreni me administrim të sistemeve, atëherë ky është trajnimi me të cilin duhet të filloni. Certifikimi i Microsoft MTA 98-365 u tregon punëdhënësve se ju posedoni aftësitë dhe shkathtësitë thelbësore të punës me Windows Server 2016.

Windows Server 2016 Administration Fundamentals.jpg

Shpresojmë që ky postim të jetë informativ për ju.

paqja me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

 

5 Comments »

 1. Pershendetje i nderuar si je dhe si ja kalon, desha te dije se a do te mbahet ne Gjilan trajnimi dhe cfare ore do te jene ligjeratat?.
  Faleminderit per mirekuptim.
  Pershendetje.

  Like

  • Përshëndetje Shpendi,

   Faleminderit mirë jemi!

   Për informatë, trajnimi është projektuar të mbahet në InfoTech, Gjilan të Marteve dhe të Enjteve nga ora 18:00h deri në 20:00h me gjithsejtë 24 orë mësimore.

   Për çfarëdo pyetje të ndërlidhur me trajnimin në fjalë mos hezitoni të na kontaktoni.

   shëndet dhe mirësi,

   Bekimi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.