Shitjet e Packt të 5$ nisin të Hënën

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se të Hënën më 18 dhjetor, Packt do të nis shitjen e tyre vjetore prej 5$ në faqen e Internetit http://www.packtpub.com. Gjatë kësaj ulje të çmimeve, e cila do të vazhdon dhe në vitin 2018, çdo e-Libër dhe video material në faqen e tyre është në dispozicion për vetëm 5$. Kjo zbritje ofron mundësi vërtet të madhe për të blerë titullin tuaj të preferuar të e-Librit dhe video materialin për vetëm 5 dollarë secili.

Packt

Zhvilloni aftësitë tuaja për vitin 2017 me shitjet e Packt në vlerë prej 5$ për aq kohë sa zgjat kjo ulje e çmimeve!

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.