Çdo e-Libër dhe Çdo Video $5 Secili @Packt Publishing

https://www.packtpub.com/

Book and Video for 5 USD

Zhvilloni aftësitë tuaja për vitin 2017 me shitjet e Packt në vlerë prej 5$ për aq kohë sa zgjat kjo ulje e çmimeve!

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.