Regjistrohu në kursin MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals

Pas dy grupeve (shih grupi i dytë në fotografi) të suksesshme në trajnimin MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals, Dautti në bashkëpunim me InfoTech kanë filluar përgatitjet për organizimin e grupit të tretë. Regjistrimet tashmë kanë filluar, ndaj nëse jeni të interesuar për ta vijuar këtë trajnim mund ta rezervoni pjesëmarrjen tuaj duke kontaktuar InfoTech.

Kursi MTA 98-365

Ky trajnim, prezantohet nga Bekim Dauti MCT (Microsoft Certified Trainer), mbulon teknologjinë e Windows Server 2016, duke përfshirë tema të tilla si instalimi i Windows Server 2016, directory services në Windows Server 2016, shtimi i roleve në Windows Server 2016, teknologjitë për ruajtjen e të dhënave, mirëmbajtja e Windows Server 2016 si dhe zgjidhja e problemeve të Windows Server 2016. Përmbajtja e trajnimit bazohet në librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals. Njëkohësisht, trajnimi ju ndihmon që të njiheni dhe përgatiteni për provimin e certifikimit MTA 98-365.

Nëse dëshironi që profesionalisht të merreni me administrim të sistemeve, atëherë ky është trajnimi me të cilin duhet të filloni. Certifikimi i Microsoft MTA 98-365 u tregon punëdhënësve se ju posedoni aftësitë dhe shkathtësitë thelbësore të punës me Windows Server 2016.

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

7 Comments »

 1. pershendetje,

  kam disa pytje per kete kurs,

  1. sa zgjate ky kurs,
  2. ku mbahet dhe ne cfare orari,
  3. sa kushton kursi,
  4. mbas kursit a eshte i gatshem studenti per certifikim…

  respekt,
  Muniri

  Like

  • Përshëndetje Munir,

   Faleminderit për interesimin tuaj për kursin MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals. Përgjigjet në pyetjet tuaja janë si në vijim:

   1. Kursi MTA 98-365 ia ka gjithsejtë 24 orë të shtrira në 12 sesione mësimore me nga dy (2) orë. Këto sesione mbahen çdo të Marte dhe Enjte dhe zgjasin 6 javë.
   2. Kursi MTA 98-365 mbahet në InfoTech, kryesisht pasdite varësisht si dakordohet grupi.
   3. Për çmim kontaktoni InfoTech në 0280 320 358.
   4. Krahas administrimit të Windows Server 2016, kursi synon ti përgatis pjesëmarrësit për provim të certifikimit MTA 98-365 gjithashtu.

   Shpresojmë që këto të jenë përgjigjet e duhura.

   paqja me ju,

   Dautti

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.