Libri Windows Server 2016 Administration Fundamentals tashmë edhe në Microsoft Store

Është praktikë e shtëpive botuese që të ua mundësojnë lexuesve blerjen e produkteve të tyre (konkretisht librat) përmes rrjetit të partnerëve të tyre. Ndaj edhe Packt Publishing krahas shitores së tyre në linjë (Ang. on-line) Mapt, librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals e ofrojnë edhe përmes portaleve të partnerëve të tyre si në vijim:

Microsoft Store

Figure 1. Libri Windows Server 2016 Administration Fundamentals në Microsoft Store

Së fundmi, meqë libri trajton produktin e Microsoft siç është Windows Server 2016, atëherë Microsoft e ka vlerësuar këtë libër të autorit Bekim Dauti duke e bërë të disponueshëm në Microsoft Store. Gjithsesi, Microsoft Store App mund ta qasni edhe nga Windows 10 në të cilin mjafton të shkruani titullin e librit Windows Server 2016 Administration Fundamentals dhe të shtypni Enter për ta gjetur nga baza e të dhënave të Microsoft Store.

Lexim të këndshëm.

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

 

1 Comment »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.