InfoTech ofron 40% zbritje në librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals për pjesëmarrësit në trajnimin MTA 98-365

Prej vitesh, InfoTech është përfaqësues për tregun Kosovar i shtëpive botuese:

Gjithsesi, në grupin e përfaqësuesve është edhe Pack Publishing. Ndaj, Dautti duke pas parasysh partneritetin e InfoTech me Packt Publishing, si dhe botimin e librit të Bekim Dauti po nga Packt Publishing, ka drejtuar kërkesën (përmes Bekimit) deri te Packt Publishing që:

Packt Publishing, ka kthyer përgjigje pozitive duke ndarë kodin promocional në vlerë prej 40%. Kodi promocional në vlerë prej 40% zbritje është valid vetëm për pjesëmarrësit në trajnim MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals i cili organizohet nga bashkëpunimi InfoTech & Dautti.

Book promotion code

Kështu, InfoTech secilit pjesëmarrës që dëshiron ta blen librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals me 40% zbritje do ti ndihmon në aplikimin e kodit promocional gjatë blerjes së librit përmes portalit të Packt Publishing.

Ndaj, nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në trajnimin MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals dhe të blini librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals me 40% zbritje përmes InfoTech, atëherë mos humbisni kohë meqë regjistrimet kanë nisur. Kontaktoni InfoTech për të rezervuar pjesëmarrjen tuaj në trajnim MTA 98-365: Windows Server Administration Fundamentals në kontaktet:

Telefon: 0280 320 358 dhe

e-Postë: InfoTech@InfoTech-Kosova.com

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

Advertisements

1 Comment »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.