InfoTech ofron 40% zbritje në librin CCENT/CCNA: ICND1 100-105 Certification Guide për pjesëmarrësit në trajnimin Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification

Ashtu si me librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals, ngjashëm edhe me librin CCENT/CCNA: ICND 1 (100-105) Certification Guide të Bekim Dauti, Packt Publishing, ka kthyer përgjigje pozitive duke ndarë kodin promocional në vlerë prej 40%. Kodi promocional në vlerë prej 40% zbritje është valid vetëm për pjesëmarrësit në trajnim Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification i cili organizohet nga bashkëpunimi InfoTech & Dautti.

Discount CCENT book

Kështu, InfoTech secilit pjesëmarrës që dëshiron ta blen librin CCENT/CCNA: ICND 1 (100-105) Certification Guide me 40% zbritje do ti ndihmon në aplikimin e kodit promocional gjatë blerjes së librit përmes portalit të Packt Publishing.

Ndaj, nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në trajnimin Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification dhe të blini librin CCENT/CCNA: ICND 1 (100-105) Certification Guide me 40% zbritje përmes InfoTech, atëherë mos humbisni kohë meqë regjistrimet kanë nisur. Kontaktoni InfoTech për të rezervuar pjesëmarrjen tuaj në trajnim Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification në kontaktet:

Telefon: 0280 320 358 dhe

e-Postë: InfoTech@InfoTech-Kosova.com

Shpresojmë që kjo të jetë një informatë e duhur për ju.

paqe me ju,

Dautti

LinkedIn | YouTube | Twitter | Instagram | Facebook

1 Comment »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.