Skip to content
Advertisements

InfoTech ofron 40% zbritje në librin CCENT/CCNA: ICND1 100-105 Certification Guide për pjesëmarrësit në trajnimin Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification

Ashtu si me librin Windows Server 2016 Administration Fundamentals, ngjashëm edhe me librin CCENT/CCNA: ICND 1 (100-105) Certification Guide të Bekim Dauti, Packt Publishing, ka kthyer përgjigje pozitive duke ndarë kodin… Read more InfoTech ofron 40% zbritje në librin CCENT/CCNA: ICND1 100-105 Certification Guide për pjesëmarrësit në trajnimin Cisco CCENT: ICND 1 (100-105) Certification

CCENT/CCNA: Doracak i certifikimit për ICND1 100-105

Përshkrimi i Librit CCENT është certifikimi i nivelit fillestar për ata që kërkojnë të futen në botën e rrjeteve. Ky udhëzues do t’ju ndihmojë të mbani të përditësuara njohuritë tuaja për rrjetet kompjuterike. Ky libër fillon me hyrjen në rrjetet kompjuterike dhe pastaj ju ofron gjithçka thelbësore dhe të domosdoshme për të kaluar provimin e certifikimit. Libri gjerësisht mbulon adresimin e IPv4 dhe IPv6, rrjetet e të dhënave të bazuara në IP, switch-at dhe router-at, sigurinë e rrjetit dhe shumë të tjera – të gjitha në detaje. Ky doracak do të… Read more CCENT/CCNA: Doracak i certifikimit për ICND1 100-105