Skip to content

Tag: virtualizimi

Anketë: Cili është sistemi oprativ më i mirë për tabletë dhe telefona të mençur?

Tabletët dhe telefonat e mençur janë veglat aktuale më të përdorura në teknologjinë e komunikimit. Këto vegla na ofrohen në formate, dizajne, funksionalitete dhe tipare nga më të ndryshmet. Natyrishtë, të gjitha këto veçori dhe shumë të tjera duhet ta bëjnë komunikimin më të thjeshtë në realizim dhe më kualitativ në cilësi. Atëherë, pa dyshim që sistemi operativ si urë lidhëse në mes të përdoruesit dhe veglës së komunikimit (tabletit apo telefonit të mençur) luan një rol të rëndësishëm si në përzgjedhjen e pajisjes që do ta bleni e po ashtu… Read more Anketë: Cili është sistemi oprativ më i mirë për tabletë dhe telefona të mençur?