Skip to content

Tag: Amazon Kindle Store

Shkarko falas e-Librin: Sistemi Operativ i Rrjetit (Windows Server 2012)

Nga data 28 Qershor 2016 e deri më 02 Korrik 2016, përmes Amazon Kindle Store shkarko falas e-Librin: Sistemi Operativ i Rrjetit (Windows Server 2012) Për kënd është ky e-Libër? Ky e-Libër i dedikohet të gjithë lexuesve të cilët bëjnë hapat e parë ose tashmë i kanë bërë ato në fushën e sistemeve operative për rrjete kompjuterike. Krahas informimit dhe ndarjes së diturisë, qëllimi i këtij e-Libri është që të kontribuoj në ngritjen e njohurive profesionale në shoqërinë tonë. Sistemi Operativ i Rrjetit: Windows Server 2012 Madhësia e Skedarit: 1789… Read more Shkarko falas e-Librin: Sistemi Operativ i Rrjetit (Windows Server 2012)